widgets

Tuesday, 14 June 2011

hurm.....harap2 ler...

malam nie sekali lagi perlawanan besar kelantan... huhuuh, ari tu bior ler aper owg nak cakap... yg penting bukan salah pemain... salah penyokong, tu pasti... walaupown nampak mereka setia menyokong , tatapi disisi lain mereka lupa mereka lah penyebab kelantan kalah malam tu... tu lain cerita... nie tok ari nie, kelantan mesti menang.. X kisah ler kekawan ku orang perak kater dia owg pown nak menang gak, x kisah ler pasukan2 tertinggi jugak kater nak menag, yng pasti, kelanbtan mALAM nie MESTI KENE MENANG...

Saturday, 11 June 2011

bola lagi!!!

aper mender y best sangat ttg bola nie... hurm, bagi aku game nie meletihkan camner aku maen basketball n softball dulu2..hehhehe]
 tue citer dulu2 la..heheheh. erk ader owang pikir maen bola nie best sangat mcm budak sebelah  nie... tp, aku raser ramai lg pikir cam biaser jer... hehehehe, lupa lak sumer nie ikut citer raser masing2 ... hehehhe..
erm,, perpown, perlawanan malam nie antara kelantan N TERENGGANU>>> aku sokong kelantan la... walaupown  aku tulis n small capital latter.. hahahahhaha

Wednesday, 8 June 2011

bowink...

dah abes sehari g shoping td, pastu bli mende2 mengarut lak...
ptg mmg xder kerja lain selain tido jer memanjang... soooooo boring tuday...
hahahaha, tp malam nie tgk astro umah org best giler...
sengsorang lakk tu sesambil belek2 soalan RAE nie..
hahahaha, aper pown, ty bebanyak la kat tuan umah coz bg pinjam internet yer..hhahahaha
ASSALAMUALIKUM...73 CLEAR

Monday, 6 June 2011

lamer sudah...

lamer sudah daku x berblog, nampaknyer dah cukup berminggu x memblog nie, ari nie tetiber lak raser gatal tangan nak memblog. almaklum ler, internet FREE katakan.. terima kasih ler bebanyak kpd tuan rumah y sudi bg pinjam tenet sat.. erk,  lagi satu, dah cuber nekadkan dalam ati, saat nie n ketika nie raser cam nak update jer status blog ku nie ari2... almaklum ler, kater nak jadikan diary tatapan umum, klu x der update setiap ari maknernye bkn diary la tu.. aper pown, harapanku agar pengisiannya lebih bermakna dan ader komen membina disebalik aper yg cuber aku paparkan..hehehee, ader kelas gitu....erm... ok lah.. tok ari nie nie jer entry yg mampu aku tulis, lg pown aku tau korang bukan bacer pown, and aku maner kisah pown, kan diary....

Thursday, 28 April 2011

thank you sooo much, i'm soooo fun - bak kater barbie

tq to most valuable friend of me , ROHAIZAL, SHUKRI and SHAFIQ coz ader gak maser diluang bersamer.. x lupa gak bebudak yang lain seperti YAT (team bowling), SHAHMIN, MISAE, KHAI, PAAN, ZORRO, OSMAN, KALAI, HAFIZAL, KHAIRUL IKHWAN, WAN BESAR DAN AKMAL..... yang maner td sudi mengenjoykan diri di pesta bowling terakhir sem nie... TOK YNG istimewa td... thankz alot coz pastu rancang g karok sampai 3 jam... MASYUK abes........ hurm,,, nie im just put photo time maen bowling jer lah ek... kat tempat karok tu gelap la...huhuhuh, perpown, korang terbaek...
*pic dalam proses penguploadan

Sunday, 24 April 2011

yeSZzz... exAm, time NIe jer Bleh MenirU... SetelaH peNAt Meniru AssigNment

hahaha. GEMPAK gler bler skunk nie sumer ckp psl 1mende nie JER>>EXAM... hurm, tgk bebudak bilik dok khusyuk study, aku pown terpikir nak tulis mende nie. ORG KATER " JIKA MENIRU TIME EXAM, IA AKAN MELEMBAPKAN DAYA PIKIR OTAK"...erk??? Cam x cayer jer... malas la nak tulis nak sambung fb sebelum tido sebelum makan n sebelum fb balik... STUDY...... sok ek bebudak elektrik..heheheh

Saturday, 9 April 2011

DaH NAMa PowN AlaHAN

Klau kamu ada alahan... aper kamu BUAt..??? Ops, luap nak bagi tahu, nie bukan pasal alahan pada UBATAN ker, SAEPUT ker, Tenusu ker, food ker and soon, tp alahan kepada sesuatu bende atau perkara. Contohnyer, alahan tengok ORg2 gediks...Gatal gile mata bila tangok manusia gediks nie. Memula, ok la lagi, tp biler star over, bukan MAta jer jadi gatal, Nak muntah pown ader, Sakit ati tu jangAn cakaP la, rase Nak pukUl jer .AndaI kater la, korang adEr alaHAn sebeGini, and KeaDaaN x Memihak Pada Korang dimana Korang x leh mengElakKan diri Dari perKara Itu, APER YANG KORANG AKAN BUAT???? PLssss, help me, New Alahan MUla TIba.....

Wednesday, 30 March 2011

KAIZEN WORKSHOP

MALAY : Salam untuk semua pelayar sesawang saya ini. Nak jadikan cerita, kawan saya suruh saya post past kedai baiki motorsikal kat area parit raja depan jer UTHM. Dia kata kedai dia tu menawarkan perkhidmatan yang unik lagi terbaik. Aper pown, korang layan la dulu gambar2 kedai dia (tah2 ciplak) yng dia hantar kat saya. Ala workshop orang melayu, kita semua tahu macam mana. Apa pun, suka atau tidak tolong la komen, kalau x dekat komen box, kat chat pown jadi la tok jadikan sumber pembaharuan kedai tu nanti.

ENGLISH : Dear my blogger friend. My new post today is about my friend's motorcycle workshop which just newbie and opened couple week ago at parit raja , in front of UTHM besides the bus stop. This workshop server unique and best work and promise a lot of new thing would comes meet the customers . Therefore, hope the viewer will post their comment either on the comment box or chat. All your valuable comment i will appreciate very much. POST IT OK...


HAH, kalau tengok lambang mende nie, kedai dia la tu, classic kan


huhu, biler malam hari lak, menatang nie menyala terang2an.. MAHAL ker mende ni??



KONFUSE tol, sama ada nak cakap workshop dia ade tempat menunggu gak yang macam nie ker nak kater gambar nie mmg workshop dia.. apa pun komen skit



oh, ni katanya gambar semasa dia orang anta thier mecanic kursus kat ner tah. KLU nak tau sangat cuba check no pendaftaran motor tu.... Kalau lah depa pya workshop function  macam nie kan bagus



Yang nie for sure bukan workshop dia orang, tp menurut diaorang pya C E O, menatan2 nie aka peralatan nie ada tersedia cantik n cun2 di workshop dia org. SO, aper pown jenis motor are available to be services. 




 ni la kata nya pemilik workshop bebudak yang menjalankan latihan LI mereka di workshop diaowg. Wah, finction gle workshop, sampai ada pihak mengiktiraf LI disana.. ERM... yg baju coklat tu saper lak ek???




KAta pemilik, sebelum buka workshop di parit raja, dia orang ada gak la bukak booth time even pasal maotr2 nie kat KLCC aper tah namanye.... NIe sebagai percubaan diaorg menarik minat pelabur melabur dalam dia org pya company



Nie la keadaan workshop diaorg. HURMMM, not bad kan. patut la LI pown bleh buat disana,hehehhe



Pergh... siap ader menatang nie lagi...hahahhaha


Friday, 25 March 2011

when woman VS man... this happend???

WHY WOMAN ARE THE BEST

The Silent Treatment

A man and his wife were having some problems at home and were giving each
...other the silent treatment. Suddenly, the man realized that the next day,
he would need his wife to wake him at 5:00 AM for an early morning business flight.
Not wanting to be the first to break the silence (and LOSE), he wrote on a piece of paper,
"Please wake me at 5:00 AM " He left it where he knew she would find it.
The next morning, the man woke up, only to discover it
was 9:00 AM
and he had missed his flight. Furious, he was about to go and
see why his wife hadn't wakened him, when he noticed a piece of paper by
the bed. The paper said, "It is 5:00 AM. Wake up."
Men are not equipped for these kinds of contests.


WIFE VS. HUSBAND

A couple drove down a country road for several miles, not saying a word.
An earlier discussion had led to an argument and
neither of them wanted to concede their position.
As they passed a barnyard of mules, goats, and pigs,
the husband asked sarcastically, "Relatives of yours?"
"Yep," the wife replied , "in-laws


WOMEN'S REVENGE
"Cash, check or charge?" I asked, after folding items the woman wished to purchase.
As she fumbled for her wallet I noticed a remote control for a television set in her purse.
"So, do you always carry your TV remote?" I asked.
"No," she replied, " but my husband refused to come shopping with
me,
and I figured this was the most evil thing I could do to him legally."



W O R D S
A husband read an article to his wife about how many words women use a day...
30,000 to a man's 15,000.
The wife replied, "The reason has to be because we have to repeat everything to men...
The husband then turned to his wife and asked, "What?"

CREATION
A man said t o his wife one day, "I don't know how you can be
so stupid and so beautiful all at the same time.
" The wife responded, "Allow me to explain.
God made me beautiful so you would be attracted to me;
God made me stupid so I would be attracted to you!


God may have created man before woman,
but there is always a rough draft before the masterpiece.

Thursday, 24 March 2011

HEHEHEH.... POST it one more times (c0uple)

huhuhu... Perlu ker berfikiran sampai sebegini???

hehehe... Ader ke yang macam nie?? Kalau lah ada kan....Apa perasaan korang??


huhuhu..... So sad Huh.... LOL!!

//
that y in Quran said that we must LOVE ALLAH more than others. Therefor we will naver being SAD coz ALLAH will always LOVE with you!!


Which one you prefer?? A..B..C..??


I'm know that how you feel, but i will keep talking (aka Writing) either ur listen (read) or NOT baby!!!
hahahahaha... Coz this is who im...

HUHUHU.. dikesebokkan nak EXAM..

SAD STORI>>>>tok yg gagal dlm per-couple-an

A boy gave a challenge to his girlfriend to live a day without him. No communications at all and said that if she passed it, he’ll love her forever. The girl agreed. She didn’t text or call him the whole day, without knowing that his boyfriend had only 24 hours to live because he’s suffering from cancer. She excitedly went to his boyfriend’s house the next day. Tears fall as she saw her boyfriend lying on the coffin with a note on the side,saying, “You did it, baby. Now, can you do it everyday? I love you

Wednesday, 23 March 2011

ADA apa deNGan PasAR MaLAm.....

Tah,, teTiba RaseR naK pOst paSaL PaSaR maLAm.. walAUpown daH berlaMBak Bebudak Nie CommenT paSAl Pasar MALam.. TP, im StiLL waNNa SaID aboUT thiS tHInG.. AdA Aper NGan PAsaR Malam???
HUrm... tetiBA kaT sini Ader PLak Owg PangGil AKu ngaN NamA waN PAsaR MalAm.. huhuh, But wHY?? ADaKAh KerNA akU SelaLU pergI pasaR malaM?? Klu pg Pown, seM nie Jer pergI selalU!! Atau AkU mmG kePoh PasaL hal2 BerkaItan NgaN paSAr MalaM?? ErK,, BUkan Aku NIe MMg kePoH pasaL sumeR menDe KeR??.... Or waT??? BerbALIk paDa TaJUk utaMA.. ada APA ngaN pasaR MaLam.. KaT PasAr MalAM di TaMan UniversIti, taK banYak Pown KedaI.. HUHUhu, tetiba Teringat PasaR maLam Kat KG meLAyu SUbanG... HEVOc giler!! Kat Cni cumer BIasA2 jer.. alA2 SuaM2 KukU... PAsaR MalaM kat temPat KORang CAmnER?? Best Tak??

Tuesday, 22 March 2011

NIE my OLD timer classmate n friends??!

SEsaMbil MEmEnuhkaN perUT ngaN megI ayaM, miNUm laK m!Lo kaw2, Pas2 DOk laYan FesBok anD stuDY maTH (erk, study ker laplace tu ZUBEX??), tup2 KOMENTAR sUNGGuh interESTing daKU baca.. PasaL kliP laGU mY laST claSSMAte kat SM####P.huhuhu, LAGU daH la GEMpak, PenYanyi LaK mmG terKEnal SuaRA >>>>>> aper EK. Aper POwn BAnD iNdie nie (indie ker owner??) MMg GEMPAk. BIler daH dapaT kebeNARAn nAk POst dIBeriKAN, terUS daKU UPloaD... HAsilnYA

video
nak tgk lagi... nie link dia

Monday, 21 March 2011

T.i.K.T.o.K.t.!.k.T.o.K daH naK Mende NIe

huhuhu, cam brU jeR seMalAM sTArt Sem 2, ALEh2 DaH naK tesT 2 Dah.. PAstu lak, daH NaK ABes SeM dah. Td Maser DOk ciBUt siApkan ReporT mAkmaL daLAm KelaS SaINs BahaN, PensyaRAh adeR meNYebut TentanG pENiLAiAN penSyaraH dan COURse...!!! ALAmaK, Mende NIe laGI... BowiKnYer.. tp PerPOwn tOK memUDAhkaN uruSaN meNDAtaNG SaYA daH Pown MUlA tok MEngisi... SO, ToK yg LAin  (Ermmmmm pelajar UTHM la) nie Sayer SERtakaN Link NYer
hah... nie dia

Sunday, 20 March 2011

LAST2...geng NIe La PEmeNANg DOtA

hurm....
dah la maser main DoTA tue lamer GLER..
akhirnya, kiter org dah berjaya dapatkan pemenang 
yang berjaya merangkul hadiah kemenangan 
sebanyak
RM240.00
(berbaloikan, bayar RM25 dapat RM240)
Perpown, Tahniah N u ALL are the besh!!
org LAIN pown SAMEr taw!!

Saturday, 19 March 2011

time2 ujan nie, aper kater kiter cri payung

video

PEnaT+LaRAr+PeNInG = event DOTA

SAMpai skunk pown masiH lagi tak siaP2... Tah aper lar yg Lamer saNGat. BebuDak NIe X panDai MAEn ker... DaH la PenAT dok SEsaJER kaT PTm Nie. Pas2 laPAr lagik coZ x MAkaN Mender POwn Dri AWal PG saMPai SkunK (kecuali roti n gula2).... LAsT sekaLI PenING CoZ tD maSEr naK DaTAnG td LUPa sUDAh maU Bawa Samer Aku PYA laB, samA itu MAth AND charger PsP ku... BOring SUDAH..... maTER lak daH mula KUYu AkaNganTOK..
(bak kater stewart LUAHAN hatI yg X sudaH2, Lain kali baek x YAH datanG =P)

DOTA tournament??

erk.... tetiba lak nak post pasal tournament dota yg di adakan dPTM, UTHM. kukukuku.... nie rasernyer aktiviti pertama dan terakhir BIRO kami akan adakan coz banyak perancangan mendapat tentangan pihak2 tertentu menyebabkan sumernye bagai omongan tin KOSONG jak. hurm.... nak buat camner, dah banyak sangat kerenah birokrasi y kami terima, so, akhir nyer, biro PENERBITAN DAN INFORMASI ini hanya mampu mengadakan pertandingan DOTA jak. perpown enjoy lar dlu ek

p/s : pic y diambik gner pSp lamer ku akan di downline kan x lamer lagi.

BOrinG giLer

Hurmm....
Kerna masih lg baru dalam penulisan blog ini, mcm x der aper plak yg nak dikongsikan walaupun sebelum nie memacam ader dalam kepala yang nak dikongsikan. HURM!! tiba2 teringat plak my first posting on my first blog.hahaha, sumer nie thanxs to Cikgu kat PJK yg ajar mender nie dan buat mender nie. hahahaha

ermmmm

Tah kenapa, tetiba jer raser gatal lak tangan nak berBLOG samer cam bebudak lain..
HEHEHEH, walaupown sebenarnya dah lamer meninggalkan BLOG2 nie.
PERpown, salam perkenalan tok sumer viewer2 yg melewati blogKU ini!!